Preguntes freqüents i contacte

Preus i packs

Quins permisos oferim?

Cotxe i moto. Si vols qualsevol altre permís, veu directament a l'autoescola i t'assessorem sobre el que millor et convingui.

Quant costa treure el permís?

Per conèixer el preu cal seleccionar primer l'autoescola. Els preus poden variar entre poblacions i hi ha lliure competència. Selecciona província, població i permís i podràs triar l'autoescola que més et convingui.

Què inclou el pack?

Tot el que indica de manera explícita. I sense lletra petita.

Teniu cursos intensius de teòrica?

Sí! De fet, tots els nostres cursos teòrics són intensius. T'expliquem el temari en pocs dies i, com l'estructura dels cursos es repeteix, pots començar el dia de la setmana que millor et convingui.

Quant costa cada classe pràctica? ¿I quant dura?

Els preus de cada classe varien no només en funció de la població sinó en funció del professor i de l'hora. Quanta més demanda, més alt serà el preu. I la durada de la classe depèn de cada autoescola, però sol ser de 45 minuts.

Quantes classes necessitaré?

Depèn del progrés de cada alumne.

Vull una oferta a mida, com la demano?

A la web només trobaràs els productes que aconsellem per donar el primer pas per treure't el permís de conduir. Si vols alguna cosa diferent, pots anar en persona a qualsevol de les nostres autoescoles o enviar la teva consulta a info@raccautoescuela.es.

Puc canviar d'autoescola? Té algun cost?

Un cop matriculat pots seguir estudiant en qualsevol autoescola de la xarxa. No et cobrem el canvi. Els costos depenen de la situació actual del teu expedient i els cobra la DGT: si tens convocatòries pendents et cobraran 8,40 € per la taxa de trasllat d'expedient i si has esgotat les convocatòria, hauràs de renovar el teu expedient íntegre.

Regals per matrícules on-line

Si em matriculo del permís de cotxe...

Si ho fas a la web i introdueixes el cupó RACC1017, tindràs un 10% de descompte. I aquest descompte es podrà aplicar sobre qualsevol pack i sobre qualsevol preu publicat, sense mínim.

Si em matriculo del permís de moto...

Amb el cupó RACC1017 també tindràs un 10% de descompte. Ja sigui del permís AM, A1 o A2.

Què inclou el curs de conducció exclusiu a Montmeló?

Un cop tinguis el carnet, et convocarem un dia perquè t'enfrontis a diverses situacions de risc sota control. Aprendràs a frenar en condicions adverses, veuràs què fa l'ABS i els efectes de l'alcohol. Tens més informació aquí.

Continguts de l'Àrea privada

Què hi ha a l'Àrea privada?

Des de l'Àrea privada podràs consultar la teòrica, fer els test i, a les autoescoles adherides al programa de pràctiques, accedir a la reserva de pràctiques on-line.

Què inclouen els tests on-line?

Per ajudar-te a aprovar, posem a la teva disposició una bateria de test perquè practiquis des de casa o des de qualsevol dispositiu mòbil les preguntes que necessitis per dominar els temes. L'accés també està limitat a 3 mesos.

Què és el professor 24h?

Si tens qualsevol dubte sobre la teòrica i no pots anar a l'autoescola, envia un correu i en menys de 24 hores un professor et contestarà.

Com funciona la reserva de classes pràctiques on-line?

Aquesta funcionalitat només està operativa en algunes autoescoles i funciona a l'estil de la reserva de vols. Disposes d'un saldo inicial que pots incrementar i reserves la classe pràctica que vols a l'hora que et convé i des de casa.

Accés a l'Àrea privada

Com puc accedir a l'Àrea privada?

Quan et matricules rebràs una contrasenya per entrar. El teu usuari és el teu NIF.

No puc entrar a l'Àrea privada:

1. Si t'apareix el missatge "usuari no autenticat" comprova que t'hagis identificat amb el NIF, que hagis teclejat bé la contrasenya i que no hi hagi espais al final.
2. Si continues sense poder entrar, envia'ns el teu NIF i la teva data de naixement a info@raccautoescuela.es.

No puc accedir alls test online:

1. Si t'apareix la pantalla en blanc o no passa res, veu a la configuració del teu navegador i "permet les finestres emergents".
2. Si t'apareix el missatge conforme teu usuari no existeix, envia'ns el teu NIF i data de naixement a info@raccautoescuela.es.

Encara tens dubtes?

Nom *
Primer cognom *
Segon cognom
Telèfon *
Correu electrònic *
Telèfon *
INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS
El Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) o la empresa del Grupo RACC que ofrece el servicio (véase https://www.racc.es/quienessomos), como responsable del tratamiento de tus datos, utilizará los datos facilitados para enviarte la información solicitada y recomendarte servicios o productos del RACC relacionados con dicha información. Estos tratamientos los realizaremos sobre la base de tu solicitud de información.
Tus datos se cederán exclusivamente a empresas del Grupo RACC (más información) con fines administrativos para realizar acciones comerciales de productos y servicios propios del grupo y para el cumplimiento de obligaciones legales. Puedes ejercer tus derechos de oposición, acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento e impugnación de cualquier decisión basada en el tratamiento automatizado de los datos por correo electrónico a dporacc@racc.es. Puedes consultar la política de protección de datos del RACC y solicitar más información enviando un correo electrónico a inforacc@racc.es, visitando nuestras delegaciones: (ver oficinas); o llamando al teléfono: 900 357 357.

Una autoescola a prop teu